Facebook

Beoordelingen van Samurai Sushi Landsmeer

Recente recensies van Samurai Sushi Landsmeer

5 sterren na 187 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gewoon goed. En sneller dan verwacht bezorgd wat natuurlijk fijn is. Hele vriendelijke bezorger.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben nu al een tijdje klant bij Samurai Sushi om de simpele reden dat ze goed spul leveren tegen een goeie prijs. Bezorging is in 9 van de 10 gevallen sneller (soms veel sneller) dan wat de bevestigingsmail verteld. Van mij krijgen ze een 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel bezorgd en heerlijk

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Ziet er verzorgd uit. Vrolijke bezorger. En heel belangrijk. Smaakt goed.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ALTIJD lekker, en snel bezorgd!

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en prima kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker sushi en zeer snel geleverd!

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb natuurlijk mijn voorkeur voor de gerechten die ik kies. Maar nu heb je de softshell crab zoooo lekker. Daar voor was het lekker maar met deze nieuwe uramaki word het onderscheiden want meeste sushi bezorg service hebben niet dit gerechtje heb al twee dagen achter elkaar besteld. En alles proeft altijd vers

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, vis was vers, helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen met enige regelmaat bij jullie. Wederom was de bestelling niet compleet. Er is van de afgelopen 8x dat we besteld hebben geen enkele keer geweest dat we kregen wat we besteld hadden. Zo ook gisteren, er is zelfs in de opmerkingen gevraagd om dit maal wel stokjes, gember sojasaus en wasabi bij te voegen. Ook deze keer hadden we geen stokjes ontvangen en is er een nigiri tamago besteld en nigiri advocado afgeleverd. Ook voor 1persoon gember en soja geleverd.. dit is echt jammer want de kwaliteit is goed, maar het gebeurt echt te vaak :(

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi!

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging ver binnen de eerder aangegeven aflevering tijd en de sushi was uitmuntend goed!

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en ook lekker snel bezorgd. Deluxe set is elke keer een feestje

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd! Wel een half uur te vroeg. Op schalen van 15 min kan dat echt niet. Gelukkig had ik geen warm eten dit keer besteld, dus kon het even wachten.

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en bezorgd binnen de beloofde tijd

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snelle service

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyu Don black angus was erg droog dit x, jammer

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De prijs-kwaliteitsverhhouding is bij jullie altijd goed. En de bezorging heb ik eigenlijk nooit te klagen, maar dit keer al helemaal niet: binnen 20 minuten 👌🏼

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een beetje slordige bestelling: De bestelling was online € 1,50 goedkoper (dit was geen bezorgkosten!). Ee zaten geen stokjes, kikoman en wasabi bij. Gaat om het principe. De bezorger krijgt niet minder fooi daardoor.

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heldere web site. Correcte bezorging. Prima prijs kwaliteit

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een jaar geleden bestelde wij bijna wekelijks. Was altijd erg lekker! Maar de laatste keren was het niet meer wat het was. Vooral de zalm was niet lekker. Jammer

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!! Vers!!! En wat een service!

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle sushi en side dishes zijn super vers, goed op smaak en duidelijk met zorg gemaakt. Iets heel anders dan de sushi ketens en Chinese restaurants die het tegenwoordig ook verkopen.

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moest iets langer wachten, maar kreeg keurig een extra drankje ter compensatie. Altijd heerlijke sushi en zeer vriendelijke bezorging. Keurig! Ga zo door jongens!

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had wat anders besteld maar kreeg in plaats daarvan maar mini loempia's. Beetje vaag.

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte levering, heerlijke sushi!

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sashimi mocht iets verser. Verder vond ik de sushi lekker. En helaas niet de beloofde loempia's ontvangen die je gratis ontvangt als je voor 16.00u je bestelling plaatst. Maar een super snelle bezorging!

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer goed uitgevoerd en lekker. Ik mis op de site de zeewiersalade. Die had ik ook nog wel willen bestellen als side dish.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ..snel e..n gewoon goed

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede en verse sushi. En snel bezorgd. Top !

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde langer dan een uur voordat de bestelling bij ons was,

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en op tijd bezorgd alleen de loempiaatjes die je krijgt als je voor 16 uur besteld zaten er niet bij.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super lekker en snel

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd!! Toptent!

, 17-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl was goed gevuld en werkelijk heerlijk! Vers en voedzaam. Zeker iets dat ik vaker ga bestellen

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Stipt op tijd bezorgd volgens afgesproken bezorgtijd.

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was de1 ste keren erg lekker en snel

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk . Duurde wel iets langer met bezorgen maar de smaakt maakte het goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk en ook lekker snel Thx

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed zoals altijd. Alleen de boontjes roken een klein beetje naar chloor.

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de bestelling niet helemaal naar wens was. Inplaats van Sprite, kregen wij bijvoorbeeld een blikje Cola mee en jullie zijn vergeten de 2 Miso Soup mee te geven, wel jammer, maar voor de rest was het eten wel lekker!

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Goed bezorgd

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en weer heerlijk

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker, maar geen authentieke sushi.

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Yaki Udon was veel te zout alsook de Ika Yaki dit waren overigens geen mooi gesneden stukjes pijlinktvis zoals het plaatje doet vermoeden maar rubberen ringen. De nori van de temaki was slap en taai.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten!

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, keurig op tijd bezorgd. Ideaal als je geen zin hebt om te koken of de deur uit te gaan.

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Snel, vers en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en weer hartstikke lekker!

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker!!

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mijn bestelling werd bezorgd bij de buren omdat het huisnummer verkeerd was opgeschreven door Samurai. De fout was al ontdekt bij Samurai en daarop werd ik gebeld. Tijdens dat telefoontje belde de buurvrouw aan met de vraag of het geleverde misschien voor ons was. Ja, in hoeverre zijn dit soort foutjes acceptabel??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en heerlijke verse sushi. De bijgerechtjes(oa loempiatjes en garnalen)nog warm en knapperig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Nette bezorging en service. Ze belden om aan te geven iets later te komen en we kregen er gratis loempiaatjes bij. Gratis frisdrank hoeft van mij niet.

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is zo jammer dat het vaak mis gaat met de bezorging. Gisteravond heb ik 1 uur en driekwartier moeten wachten op het eten. Erg vervelend, want ik heb ook kinderen die op tijd naar bed moeten. En als het eten dan komt en de warme gerechten zijn koud dan ben ik er op z’n minst gezegd niet blij mee. Daarna blijkt dat ze geen coquilles hadden en uit eigen beweging er maar paling bij hadden gedaan. Dit gebeurt wel vaker bij ze. Het eten is wel van goede kwaliteit en gelukkig maken ze het altijd wel weer goed, maar op dat moment baal je er wel van. Dus: eten en service prima, bezorging valt nog veel winst te behalen!

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel & lekker!

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Eerst keer en het is erg goed bevallen. Bezorger was op tijd en vriendelijk.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was heerlijk, alleen wel jammer dat alle 'warme' gerechten (zoals zalm en duck rolletjes) bijna koud waren

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en de bezorging was 20 minuten eerder dan verwacht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en zo als altijd super vers

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en werd snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer top!

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken super sushi, nu was de advocaat in de sushi erg hard. Rest was lekker.

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, snel bezorgd, alleen de stokjes ontbraken.

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur op onze sushi moeten wachten en de bezorger stond vervolgens op een adres hier 15.min vandaan

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer lekker en heel goed

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slap smakeloos eten, zelfs wat weggegooid. Ruim anderhalf uur gewacht op eten. Grote teleurstelling.

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service, lekkere sushi .

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging zelf door bezorger is goed. Alleen is de bestelling al om 1810 u gebracht. Bij bestelling vh eten aangeklikt bezorgtijd om 1945 u !!! Dus bijna 1,5 uur eerder bezorgd. Doorgegeven aan bezorger die dit door zou geven aan jullie. Smaak en bereiding vd sushi was verder zeer ok zoals altijd.

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte erg goed, maar de bezorging duurde wel erg lang.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Matige kwaliteit. Geen Japanse rijst in de Sushi, wel veel vet en zout.

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker! Alleen de eda mame waren een klein beetje melig, verder top

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen stokjes geen sojasaus niks erbij jammer gelukkig heb ik zelf alles in huis

Reactie van Samurai Sushi:ik heb nu een notitie gezet voor mijn lieve collega's. zodat ze niet meer vergeten=D

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Vooral de ebi furai gerechten. De bezorger kwam precies op de tijd die van tevoren was aangegeven

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

2 persoonsbox viel tegen. Was te weinig niet gevarieerd en de warme gerechten taai en droog

Reactie van Samurai Sushi:beste martijn, welke 2 persoon menu heeft u genomen? waarschijnlijk had u de runder spiecjes gehad. beetje te door gebakken. hebben namelijk nieuwe werknemers. die geen ervaring hebben. maar is geen excuus. voortaan zullen zij erop letten

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je alleen bent moet je veel teveel Bestellen voor 1persoon

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

De zalm was prima, maar de tonijn een beetje taai.

Reactie van Samurai Sushi:we hebben nu een ander leverancier voor tonijn hopelijk is het nu beter =D

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Telkens weer een klein beetje gember.

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en kwantiteit was niet bijzonder. Zeker tov de prijs. Gewoon te duur. Was de laatste keer

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Jullie sushi is super maar jullie zouden iets meer aandacht kunnen besteden aan jullie pand. Het tapijt netjes recht en schoon. Houder met gerechten dat op de balie staat even een doekje eroverheen halen. Net even de puntjes op de i. Zeker nu onlangs in het nieuws is geweest dat veel sushi bezorg en afhaal restaurants onder de loep liggen ivm hygiene. Het zou zonde zijn als mensen bij jullie twijfel gaan krijgen want dat is naar mijn idee echt niet nodig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi weer. Goed uitgevoerde bestelling en op tijd!

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst was dit keer iets te hard. Merkte het direct. Was anders. We eten heel vaak Sushi van Samurai.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal jaren een zeer tevreden klant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel graag servetjes erbij leveren

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was slecht! De rijst leek meer op een bal deeg. Bij een rol gaat dat nog, maar bij een nigiri niet! De rijst hoort in je mond uiteen te vallen, daar was hier totaal geen sprake van! Was mij al eerder opgevallen...gr Melvin

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en super lekkkere Sushi echt n aanrader!

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister sushi besteld. Zeer papperige sushi rijst (nat en zacht). Viel zowat uit elkaar. Daarnaast had bezorger waarschijnlijk de zak laten vallen. Alle doosjes waren besmeurd, zag er niet uit. Kwam doordat blikje cola kapot was denk ik, kreeg wel een nieuw blikje. Gelukkig had de sushi geen colasmaak. Hopelijk was het gister een eenmalig iets. Bezorger was wel vriendelijk.

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Lekkere sushi en snel bezorgd.

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen zeer regelmatig Sushi bij Samurai. En normaal gesproken zijn wij zeer tevreden over de kwaliteit en smaak van de Sushi. Echter deze keer vonden wij de Sushi rommelig gemaakt en was er erg veel rijst gebruikt. Ik hoop dat dit iets eenmaligs was, anders moeten wij opzoek naar een ander Sushi restaurant

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Personeel was vrij onklantvriendelijk. Hadden een voucher gekocht, maar omdat we niet hadden "gereserveerd" konden we geen gebruik van de voucher maken. Ondanks dat we van te voren hadden gebeld. Tijdens dit gesprek kwam al snel naar voren dat ze niet de moeite wilde nemen om ook maar enigszins met de klant mee te denken. Uit Amsterdam daarnatoe gereden, en voila, in het echt nog onvriendelijker dan aan de telefoon. Step up people! Als je niet in de dienstverlenende of hospitality branche wilt werken, move over.

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en lekkere sushi

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goeie sushi! De levering is ook super, netjes en precies hoe laat jezelf hebt aangegeven. Bezorgers vriendelijk.

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vele keren langsgeweest en altijd verse heerlijke sushi! Niet 1 keer teleurgesteld. Top

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, jammer dat je de optie plasticzak niet kunt uitschakelen. Deze had ik niet nodig.

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, vers!

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit Sushi en snel bezorgd (in Amsterdam Noord)

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was top! Allen warme gerechten waren zeer lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vreemd dat de gratis cola er deze keer niet bij zat, en ook maar 1 paar stokjes: zijn we normaal anders gewend! Was wel gewoon heerlijk zoals altijd:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en ruim optijd bezorgd

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top. Constante kwaliteit en goede bezorging.

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd top. Goede kwaliteit en erg vers. Veel verschillende sushi's ook. De bezorgers zijn super vriendelijk en proberen een oplossing te vinden als de keuken iets is vergeten mee te geven van de bestelling. Vandaag waren ze een blikje cola vergeten erbij te doen en de bezorger was binnen tien minuten terug met een blikje. De vorige keer waren ze wat sushi vergeten en toen de bezorger daarvoor terug kwam hadden ze er wat extra's bij gedaan. Wij bestellen alleen nog maar bij Samurai Sushi!!

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde sushi was erg lekker!

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en lekker eten!

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi altijd en bezorging idem!

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en zeer smakelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi alles lekker vers

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd maar de bakjes waren door elkaar geschut waardoor de rolletjes over elkaar heen lagen. Verder melde de persoon direct dat hij geen portemonnee bij zich had. Eten was zoals altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer een traktatie!

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en goede kwaliteit.

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer goed maar wel jammer dat het eten al om 17:30 kwam terwijl ik het om 19:00 besteld had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed naar onze mening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde, we zijn zeer tevreden over de kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam wel 20 min. te laat, maar werd gecompenseerd met wat extra's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sojasaus ontbrak

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

04-08-2016 heb ik een Bestelling gedaan voor een set van 56 stuks voor €54,85 maar ik vond het deze keer het geld helaas niet echt waard. Ik bestel al vanaf het begin bij samurai. De kwaliteit was in het begin dat ze net open waren echt top, nu merk ik de laatste tijd dat de kwaliteit wat minder aan het worden is. Dat vind ik erg jammer. Ik zou graag de punten waar ik mee zit willen bespreken met het bedrijf zodat ze dit in de toekomst kunnen verbeteren.

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over Samurai. De sushi smaakt ontzettend goed en de vis is zeer vers. Daarnaast wordt het eten ook altijd netjes op tijd bezorgd. Een aanrader!

, 29-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas al voor de 2de keer cola light over datum. Vorige keer gebeld maar dus niks mee gedaan want had vandaag weer dezelfde datum nov 2015. Er is al contact geweest en oplossing geboden, maar wel een punt van aandacht

, 02-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op het afgesproken tijdstip ontvangen. Alles super vers ( tonijn / zalm ). Kazokuset is genoeg voor 2volwassen en 2 kinderen.

, 30-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, smaakvol. Complimenten aan de service die er wordt gegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging op vrijdag en lekkere sushi!

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal lekker. Geen aan- of opmerkingen. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker verse en smakelijke sushi. Vlotte bezorging op vrijdagavond.

, 13-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijke sushi.

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en super snelle bezorging ???????? Altijd top!

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vraag ook bij de bestelling om hoeveel personen de bestelling is. Eten was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd :-). Bestelling geleverd zoals besteld, alleen warme voorgerechten waren lauw maar even opwarmen in de oven doet wonderen.

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was een beetje klefferig En viel uit elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super goed gegeten!

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect geregeld......enig minpuntje dat de sojasaus vergeten was.....gelukkig heb ik dat in huis....wij waren erg tevreden over de service en de producten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Raar dat er vermeld moet worden dat er 20 cent betaald moet worden voor een plastic tas. Bij bezorging aan de deur kan ik de keuze dus niet maken dat ik het tasje niet wil want het zit al in een plastic tas. Misschien beter om daar een andere oplossing voor te zoeken.

, 08-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten, vooral de warme gerechten!

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Kerst Sushi's.

, 23-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was weer heerlijk... Alleen er stond een opmerking bij die niet bezorgd werd helaas

, 14-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De levering duurde wat lang. De bezorger bood hiervoor zijn excuses aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers, netjes en op tijd bezorgd. Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een kwartiertje later dan besteld waardoor de warme gerechten afgekoeld waren maar na het even opgewarmd te hebben was de kwaliteit prima.

, 13-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer vlot geleverd en volop genieten van de verse smakelijke producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed te doen, snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De prijs/kwaliteit verhouding is niet reëel. Duur, niet bijzonder en slecht gerolt. Voor de prijs die gerekend word kan je beter naar een all-u-can eat sushi bar. Zelfde kwaliteit, maar meer. Ook was de bestelling niet compleet.

, 07-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 20-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, alleen de gyoza was niet zo lekker en dan vooral de vegetarische. Gyoza hoort niet gefrituurd te worden. Sushi zag er verzorgd uit met heerlijke zalm.

, 16-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb vandaag besteld maar de sushi s Vielen allemaal uit elkaar Erg afgeraffeld en slap Ik had een behoorlijke bestelling, voor 98,28€ Dit heb ik nog nooit mee gemaakt Erg jammer Dus dat doe ik niet meer Groetjes wil